Spring køen over hos Skat

OPDATERET: Det er desværre ikke længere muligt at undgå køen ved nedenstående link.

Egentlig skulle Skat først have gjort det muligt at se årsopgørelser på mandag den 4. marts. Imidlertid åbnede de allerede i går op for, at man kan se sin årsopgørelse, og dermed se, om der kommer penge tilbage i skat, eller man skal betale restskat.

I det seneste døgn har mellem en halv og en hel million mennesker været forbi Skats hjemmeside, for at se resultatet. For de fleste har det medført rigtig lange ventetider på at komme igennem. Ikke på grund af nedbrud, som det ellers er kutyme når skat udsender årsopgørelsen, men fordi Skat i år har indført et køsystem.

For at se resultatet skal du nu stille dig ind i køen – Da dette indlæg blev skrevet var der ca. 21.000 foran i køen, og en ventetid på omkring 14 minutter. I løbet af i dag har ventetiden flere gange været op til fire timer.

Dog har Stakato.dk erfaret, at det faktisk er muligt at snyde sig foran i køsystemet, og få øjeblikkelig adgang til årsopgørelsen. Om det bliver ved at virke kan ikke siges, det er muligt at Skat lukker for hullet.

Vil du se din årsopgørelse uden ventetid? Så skal du klikke her.

OPDATERET: Det er desværre ikke længere muligt at undgå køen ved ovenstående link.

Har du ventet længe i køen? Skriv gerne en kommentar herunder.

En tanke om “Spring køen over hos Skat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *