Ny hjemmeside samler priserne

Flere og flere handler på nettet. I 2014 købte danskerne ind på nettet for omkring 55 milliarder kroner, og mængden stiger år for år.

Det kan være svært at finde vej til de rette produkter i junglen af webshops i ind- og udland, men det vil en ny dansk hjemmeside gøre op med. På siloo.dk kan du fremover sammenligne priser fra hundredvis af danske webshops, og derved finde de bedste priser.

Per Allerup fra siloo.dk fortæller, at tankegangen bag siloo.dk ikke er ny. Det er et gammelkendt koncept på markedet, men tanken er at knytte forbrugeren sammen på tværs af platforme, således at man altid har let tilgang til de laveste priser. Per Allerup erkender at konkurrencen fra eksisterende prisportaler i Danmark er hård, men mener også at der er plads til nye tiltag på markedet.

Shoplr.dk er allerede kommet godt fra start, og sender hver dag omsætning for mange tusinde kroner videre til de deltagende webshops.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *