Ny hjemmeside gør det lettere at spare på energien

En ny dansk hjemmeside gør det nemmere for private forbrugere at få overblik over deres energiforbrug, og spare på energien. Energimester.dk er netop lanceret, og virksomhedens formål er at spare på alt det kedelige, så der bliver flere penge til alt det sjove.

Stifteren, Per Allerup, har en baggrund som maskinmester og energirådgiver, og det var oplagt at kaste sig over markedet for energibesparelser. Der er fortsat rigtig meget at hente hos danske forbrugere, og mange tænker ikke over, hvor mange penge der egentlig ryger ud af pengepungen hver måned, blot fordi man ikke tænker sig om.

På Energimester.dk kan man både finde råd og vejledning til valg af varmekilde, finde de billigste træpiller eller fyringsolie og finde et overblik over virksomheder der eksempelvis arbejder med energirådgivning og varmeservice.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *