Derfor skal du sætte gammelt sammen med nyt

I de senere par år er snakken faldet på miljøet, og hvad vi kan gøre for at formindske vores forbrug, så vi kan være med til at redde planeten. Vi vil derfor give dig et par tips til, hvordan du sammensætter nogle af dine – eller andres – gamle nips eller møbler med nogle nye smukke nips og møbler. På den måde kommer du automatisk til at genbruge, spare lidt ekstra penge, og derfor kan du købe de lidt dyre møbler eller nips fra boligmagasinerne.

Sælg det gamle, så andre kan genbruge dit aflagte boliginteriør

Hvis du gerne vil have noget nyt, hvad enten det er nyt lige fra butikken eller et loppemarked, er det altid en god idé at rydde ud i de gamle sager. Her mener vi ikke, alt du har på loftet, men for eksempel nogle af de nipsting, eksempelvis vaser, lysestager, små skåle og så videre, som står fremme i din bolig. For at der er plads til noget nyt i din bolig, må du også skille dig af med noget. Men smid det ikke ud, du kan selv tage dine nips og andre boligsager med på loppemarkeder, hvor du kan tjene penge, så du kan købe noget nyt med god samvittighed over for miljøet og din pengepung. 

Gammelt for andre, nyt for dig

Der findes masser af loppemarkeder overalt i Danmark, hvorfor der ingen undskyldning er for ikke at komme af sted. Hvis der ikke er et loppemarked tæt på dig, kan du også finde alt fra lysestager til kvalitetsplankeborde inde på forskellige ”køb og salg”-apps. I og med at det er brugte ting, kan du finde mange muligheder til en god pris. Så tag en dag ud af kalenderen, hvor du kan finde dine guldskatte, som skal med dig hjem. Mix dine gamle lysestager eller vaser med den finurlige vase, som du fandt på loppemarkedet. 

Invester i dine møbler 

Når du både har solgt ud i dit eget møbelment og måske har købt nogle guldskatte på loppemarkeder af andre, så vil vi anbefale, at du giver dig selv lov til at investere i et lidt dyre møbel. Det kan være et møbel, som er produceret på en bestemt måde, således den er mere miljørigtig. Du kan finde alt til boligeni butikker samt på loppemarkeder, hvorefter du bare skal turde at sætte noget gammelt sammen med noget nyt. Det vil give dit hjem mere personlighed, kvalitet og hygge. Fordelen ved at handle i butikkerne er, at du er sikker på at have en garanti. Derfor anbefaler vi, at du eksempelvis køber en kvalitetssofa i forretningen eller på webshoppen, så du har et garantibevis for kvalitet og kan reklamere. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *