Sådan skaber du en tryg arbejdsplads med hånddesinfektion

Håndsprit er efterhånden blevet en stor del af vores hverdag, og mange har allerede vænnet sig til at bruge den rensende væske flere gange i løbet af dagen.

Hjemmearbejde har også været hverdag i lang tid for de fleste. Med håndsprit på arbejdspladsen kan du dog skabe de helt rigtige rammer for en arbejdsplads uden bekymringer for smitte.

Hånddesinfektion er efterhånden blevet en naturlig del af dagligdagen, og derfor skal den også finde plads på arbejdet i takt med, at folk så småt for alvor vender tilbage til de arbejdsformer, som vi kender det fra før COVID-19.

Håndsprit findes i mange forskellige varianter, så du kan med stor sandsynlighed også finde et produkt, der passer til dine ønsker og behov. Eksempelvis føres der flere populære håndgels med behagelige dufte, der sikkert vil få dig til at tænke på alt andet end et klinisk, steriliserende produkt.

Hvor ofte bør du anvende håndsprit?

Hånddesinfektion findes efterhånden overalt i vores hverdag. Hvis du alligevel er i tvivl om, hvor lidt eller hvor meget du bør spritte dine hænder af i løbet af en dag, så er du formentlig ikke den eneste. Det er nemlig meget individuelt, hvor ofte du bør anvende håndsprit, men som udgangspunkt bør du ikke være bekymret for at desinficere dine hænder for meget, da det i virkeligheden er mere skånsomt i forhold til at vaske hænder med almindelig håndvask.

Når der er håndsprit på arbejdspladsen, bliver der automatisk en bedre håndhygiejne. Hånddesinfektionen fjerner sygdomsfremkaldende mikrofiber fra hænderne, så de ansatte undgår at overføre bakterier, hvis de eksempelvis har rørt ved en overflade.

Håndsprit er en hurtig og enkel måde at beskytte mod eventuel smitterisiko. Produktet har først og fremmest til formål at skabe en renere arbejdsplads, men det har også betydning for, at alle i højere grad kan koncentrere sig om det egentlige arbejde – i trygge rammer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *