Gør det du er bedst til

B2b Betalingsservice

Vi kender det nok alt for godt alle sammen. Vi vil gerne selv løse alle problemer, og fixe alting selv. Det betyder oftest, at vi rent faktisk glemmer at gøre det vi er gode til. I stedet burde vi lade andre om de ting, som vi ikke selv kan.

Et eksempel på dette er regnskab og bogføring for selvstændige. Alt for mange vil gerne spare et par kroner, og sidder selv med regnskabet ved spisebordet om aftenen, i stedet for at lade en erfaren bogholder eller revisor tage sig af arbejdet.

Det der sker er oftest, at man bruger alt for lang tid på det, samtidig med at risikoen for fejl er alt for stor. Nej, det ville være 10 gange smartere, at man lod fagfolk om den del.

Du kender det sikkert også fra hjemmet. Du vil gerne selv klare alle opgaver, og så sker der oftest det, at du ikke får løst nogen opgaver overhovedet, fordi du bruger alt for lang tid på at stene over det, inden du går i gang.

Skal vi ikke aftale, at du lader være med det. Koncentrer dig om at gøre det du er bedst til. Så kan du lade andre om det andet. Så er du også fri for at sidde med dårlig mave, når du ikke når momsafregningen til tiden, eller skat beder om bilag for de sidste 5 år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *