Hav altid en professionel hjemmeside

Skal din virksomhed have en hjemmeside, som du selv vil lave? Eller måske vil du bare gerne lave hjemmesider generelt? Så kommer der her nogle tips til, hvordan du laver en professionel hjemmeside

Responsiv hjemmeside
For det første er det vigtigt at have et responsivt hjemmesidedesign. For at en hjemmeside er responsiv, skal den kunne tilpasse sig forskellige enheder. I takt med at smartphones har udviklet sig, er det nemlig de færreste, der kun bruger deres computer til at søge på nettet. Derfor er det vigtigt, at hjemmesiden virker på både smartphones, computere og tablets. Virker hjemmesiden kun på computeren eller lignende, så bliver de kunder, der finder hjemmesiden på mobilen, tabt.

Derudover er Google også gladest, når hjemmesider er responsive. Det kan derfor negativt påvirke hjemmesidens placering på Google, hvis hjemmesiden ikke er responsiv, så den virker på flere forskellige enheder.

Designet af hjemmesiden
Det er også ekstremt vigtigt, at hjemmesiden ser godt ud. Det handler om at fastholde potentielle kunder, når de er kommet ind på siden. Derfor skal hjemmesiden designes efter målgruppen, så den virker tiltrækkende for målgruppen. Er målgruppen de ældre generationer, nytter det for eksempel ikke noget, at hjemmesiden har en masse gøjl, da dette kan virke forvirrende for mennesker, som ikke altid har været vant til hjemmesider og internettet generelt.

Det skal også være nemt at navigerer rundt på hjemmesiden. Det nytter ikke noget, at potentielle kunder har svært ved at finde frem til de oplysninger, de skal bruge på en hjemmeside. Sørg derfor at det er nemt at finde rundt på hjemmesiden, så kunderne nemt kan finde frem til de oplysninger, de skal bruge.

I forhold til designet af en hjemmeside, er det også vigtigt, at der er andet end bare en masse tekst. Folk bliver hurtigt trætte af at læse, så det fastholder ikke deres opmærksomhed ret længe. Det er derfor en rigtig god ide at benytte sig af visuelle virkemidler, som billeder og videoer. Visuelle virkemidler er rigtig gode til at fange potentielle kunders opmærksomhed og holde den i længere tid end en masse tekst gør – det samme gælder, når man skal markedsføre en virksomhed. 

Opdater hjemmesiden
Det er også vigtigt altid at opdatere en hjemmeside. Måske skal billeder eller videoer skiftes ud med nye, måske passer noget af teksten ikke længere, måske ser det generelle design bare gammelt ud. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *