Leder du efter det billigste billån? Med vores oversigt over billån kan du let finde et billån der passer til dit behov. Der kan være mange penge at spare, hvis du kigger dig lidt om inden du handler. Herunder finder du en oversigt over udbydere af billån og priser på lån.

Årlig renteUdbetaling
Peugeot3,9520%Peugeot
Opel
Nordea5,9020%Nordea

Lån til ny eller brugt bil?

Der er forskel på, om du vil låne til ny eller brugt bil. Som udgangspunkt kan lånets løbetid maksimalt være på 8-10 år minus bilens alder. Hvis du vil låne til eksempelvis en 3 år gammel bil, kan lånet så maksimalt løbe over 4-7 år alt efter hvilket selskab du undersøger.

Dog kan det stadig være en god ide at kigge på brugte biler. Der sker nemlig en voldsom afskrivning på nye biler, især de første år, så købsprisen gerne skulle være tilsvarende lavere. Derved bliver det ikke nødvendigvis dyrere, selvom der er kortere løbetid på lånet.

Billån uden udbetaling

Normalt kræver de fleste udbydere af billån en udbetaling. Typisk skal du betale 20% af bilens anskaffelsessum i udbetaling. Dermed skal du så kun låne til de resterende 80%. Ved at du lægger en udbetaling kan du få lavere rente, og dermed et billigere lån.

Der findes også mulighed for billån uden udbetaling. Dog skal du så være opmærksom på, at der stilles øgede krav til sikkerhed, det betyder at det kan være sværere at blive godkendt til et lån.

En måde at få til udbetalingen kan være, at du samtidig låner et beløb som et helt almindeligt forbrugslån. Derved kan du betale udbetalingen, og få gavn af den lavere rente på billånet. Det skal du selvfølgelig kun gøre, hvis du kan afbetale forbrugslånet forholdsvist hurtigt, da det rentemæssigt er en ret dyr løsning. Det billigste er naturligvis at betale udbetalingen kontant.

Billån billigst ved forhandleren

Ved undersøgelser foretaget af Stakato.dk viser det sig, at de billigste billån får du hos forhandleren. De fleste bilforhandlere har selvstændige fnansieringsselskaber, som ofte kan lave et billån til ret lav rente sammenlignet med bankerne. Derfor kan det være en god ide at undersøge muligheden hos forhandleren, når du alligevel skal købe bil.

Hvis du blot ser bilen som et transportmiddel, kan du undersøge finansieringsmuligheder på flere forskellige mærker. Brug eventuelt vores tabel, hvor du let kan sammenligne billån fra de store mærker som Peugeot, VW, Ford, Opel, Toyta mfl.

Billån til billig brugt bil

Står du overfor anskaffelse af en billig brugt bil til under 50.000 kr? Så kan du oftest ikke få finansieret bilkøbet med et almindeligt billån. Så skal du i stedet kigge på almindelige forbrugslån. I tabellen herunder kan du se eksempler på priser fra forskellige udbydere af kontantlån:

Min. alderMin. beløbMaks. beløbAnsøg
L'EASY205.00025.000Klik her
Vivus1810010.000Klik her
Fokuslån205.00040.000Klik her
Bank Norwegian235.000400.000Klik her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *