3 Gode råd til at blive iværksætter

B2b Betalingsservice

I denne artikel får du 3 gode råd hvis du overvejer at blive iværksætter eller lige er startet ud på iværksætterrejsen, og gerne vil have de bedste forudsætninger for at komme godt i gang.

Råd 1: Stop med at overtænke – og kom i gang!

Dette råd er måske det vigtigste. Alt for mange sidder og gennemtænker alle processer, og alle mulige ligegyldige detaljer om ”hvordan indbetaler jeg skat”, ”hvordan betaler jeg moms”, ”hvordan laver jeg en faktura”. Drop det og kom i gang med det samme – du ved helt sikkert ikke alt lige med det samme, men du kommer til at lære det – og det du ikke kan lære, kan du helt sikkert få hjælp til, eller betale dig fra.

Råd 2: Find ud af hvad du vil sælge eller tilbyde.

De forretninger der får succes er dem der er knivskarpe på hvad det er, de tilbyder og hvilken forandring de kan give til kunderne. Det kan lyde banalt men der er utrolig mange der vil sælge alt eller hjælpe alle, og det kan man ikke, og så er det at tingene går galt. Et eksempel er en restaurant der har så stort et menukort at folk ikke ved hvad der adskiller dem, og så bliver de valgt fra. Eller en lille specialbutik der sælger i øst og i vest. Vær kniv skarp på dit produkt, hvis du vil have succes.

Råd 3: Vær synlig

Lige meget hvor fedt et produkt du tilbyder, eller hvor god en service du giver, kommer du aldrig til at kunne leve af det, hvis ingen ved at du eksisterer. Så sørg for at være synlig så kunderne ved at du eksisterer, det kan du gøre ved at annoncere online på Facebook eller Google, du kan gå ned på gaden og sætte et banner op, eller helt simpelt: Gå ud og snak med folk. Ja lige meget hvilken vej du vælger at gå, er det super vigtigt at folk ved at du eksisterer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *